Happy stones voorbeelden

Een van de vele happy stones die ik inmiddels heb gemaakt

Hier vind je een aantal voorbeelden van happy stones. Zowel stenen die ik heb gemaakt als links waar je meer happy stones kan zien. Als je niet weet wat je op jouw stenen moet zetten helpen deze voorbeelden je misschien op weg. Maar je kan overal je inspiratie vandaan halen. Kijk eens in stripboeken of koop eens een boek over handlettering als je graag teksten op je stenen zet. Ook op mijn website A doodle a day vind je leuke idee├źn voor doodles. Hier plaats ik iedere dag nieuwe doodle art.

Mijn happy stones

Deze happy stones heb ik zelf in de loop der tijd gemaakt. Op het grootste deel van mijn stenen vind je poppetjes of doodles, daarom noem ik ze ook liever doodle stones. Maar af en toe zet ik er ook wat anders op, het is maar net waar ik zin in heb.

Een grote happy stone met negen doodles
La da di!
Een Minecraft happy stone voor mijn zoon
Negen doodles in leuke kleurtjes
Happy stone met drie figuurtjes
Een happy stone in de Annatunnel in Antwerpen
Zwarte steen met perspectief
Booh
Grote happy stone die in Brussel is neergelegd
Witte happy stone met doodles
Een happy stone die nog niet klaar is
Happy stone met eenvoudige doodles
Groetjes uit Utrecht
Have a nice day
Hello!
Hi!
Inktvissen
Lief!
Doodle stone
Papa
Pacman spookjes
Pink scream
Flapping ear
Bij het Stripmuseum Brussel
Square heads
Happy stone in Sluis
Doodle stone in de Zoo

Hopelijk kan je iets met deze voorbeelden van happy stones. Zelf haal ik vaak inspiratie uit de stenen van anderen. Toch probeer ik wel altijd mijn eigen stijl aan de stenen te geven. Hier vind je een aantal tips als je zelf happy stones wil maken.

Meer voorbeelden van happy stones

In Nederland zijn er vele duizenden mensen die happy stones maken. Deze worden niet alleen buiten gedeeld maar ook op internet. Een aantal websites waar je voorbeelden van happy stones kan vinden kwam je hier al tegen. Voor de volledigheid vermeld ik deze sites hier ook nog eens.

Andere websites

Behalve deze websites met foto’s zijn er nog veel meer plekken waar je informatie over happy stones kan vinden. Hier vind je een aantal handige bronnen waar je nog veel meer kan lezen over dit onderwerp.

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag met het maken van happy stones? Kijk dan hier voor handige tips bij het maken van deze leuke stenen. Hier vind je een overzicht met handig materiaal dat van pas kan komen.