Happy stones voorbeelden

Hier vind je een aantal voorbeelden van happy stones. Zowel stenen die ik heb gemaakt als links waar je meer happy stones kan zien. Als je niet weet wat je op jouw stenen moet zetten helpen deze voorbeelden je misschien op weg. Maar je kan overal je inspiratie vandaan halen. Kijk eens in stripboeken of koop eens een boek over handlettering als je graag teksten op je stenen zet.

Mijn happy stones

Deze happy stones heb ik zelf in de loop der tijd gemaakt. Op het grootste deel van mijn stenen vind je poppetjes of doodles, daarom noem ik ze ook liever doodle stones. Maar af en toe zet ik er ook wat anders op, het is maar net waar ik zin in heb.

Een steen met vier gekleurde doodles
Drie doodles op een klein steentje
Een nieuwe stijl doodle stone
Een persoonlijke steen ter herinnering aan mijn vader
Een voorbeeld van een happy stone met een hamster
Een steen met verschillende doodles
Een happy stone met drie poppetjes en het adres van deze site
Een van mijn happy stones voorbeelden, een roze bunny
Voorbeeld van een kapotte steen waar ik doodles op heb getekend.
Een happy stone met een oranje doodle
Een van de eerste happy stones die ik maakte met een wat mindere kwaliteit stiften.
Een van mijn favoriete happy stones voorbeelden met leuk gekleurde poppetjes
Een kleine happy stone met een inktvis en een paar andere doodles.
Met metallic acrylstiften kan je leuke achtergrondjes maken, zoals bij deze steen
Een kleine platte steen met glans vernis
Een wat grotere steen met matte vernis
Een happy stone met een eenvoudig poppetje
Een happy stone voorbeeld op een klein steentje
Een van mijn happy stone voorbeelden zonder poppetjes, deze is met de domtoren in Utrecht

Hopelijk kan je iets met deze voorbeelden van happy stones. Zelf haal ik vaak inspiratie uit de stenen van anderen. Toch probeer ik wel altijd mijn eigen stijl aan de stenen te geven. Hier vind je een aantal tips als je zelf happy stones wil maken.

Meer voorbeelden van happy stones

In Nederland zijn er vele duizenden mensen die happy stones maken. Deze worden niet alleen buiten gedeeld maar ook op internet. Een aantal websites waar je voorbeelden van happy stones kan vinden kwam je hier al tegen. Voor de volledigheid vermeld ik deze sites hier ook nog eens.

Andere websites

Behalve deze websites met foto’s zijn er nog veel meer plekken waar je informatie over happy stones kan vinden. Hier vind je een aantal handige bronnen waar je nog veel meer kan lezen over dit onderwerp.

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag met het maken van happy stones? Kijk dan hier voor handige tips bij het maken van deze leuke stenen. Hier vind je een overzicht met handig materiaal dat van pas kan komen.