Over mij

Je leest hier niet alleen over mij maar kan hier ook zien hoe we eruit zien ;)

Op deze website lees je van alles over happy stones. Maar misschien wil je ook iets weten over de maker van deze site en stenen. Hier lees je iets meer over mij en waar ik me naast happy stones schilderen nog meer mee bezig houdt.

Wie ik ben

Ik ben Rik, getrouwd met Patricia en vader van Jens. Wij wonen met zijn drietjes in Utrecht waar je dus mijn stenen tegen kan komen. Mijn hobby’s zijn tekenen, fotograferen en koken. Het maken van happy stones is dus iets wat prima bij me past. Zoals je al kan zien aan de stenen vind ik het vooral leuk om poppetjes, zg. doodles te tekenen. Behalve Utrecht ben ik ook dol op Zeeland, daar zijn we dus regelmatig te vinden. En mijn stenen ook!

Wat ik nog meer doe

Natuurlijk maak ik niet alleen happy stones. In het dagelijks leven houd ik me bezig met internet. En dan vooral met het maken en exploiteren van websites. Met de volgende sites ben ik (bijna) dagelijks bezig:

Daarnaast heb ik nog een paar andere sites waar deze er één van is. Vooral omdat ik het leuk vind om mijn hobby met anderen te delen. En misschien maak ik iemand anders weer enthousiast om ook aan de slag te gaan met happy stones.

Meer over mij weten?

Zo, nu weet je iets meer over mij en de reden waarom deze site is gemaakt. Wil je toch nog wat meer over me weten? Dan kan je me altijd een mailtje sturen: rik@doodlestones.nl.